Fra København til Odsherred

Øens Uld flytter på landet. Efter at have bakset med plantefarvning i mit beskedne køkken i sommerens hede, tog min bedre halvdel og jeg en beslutning om at finde et lille (sommer)hus på landet med mulighed for at lave farvekøkken. Den 28. december overtog vi nøgler til det fineste bindingsværkhus med tilhørende stort værksted. En drøm er gået i opfyldelse! I det nye år står den på rengøring og indretning af værksted, så jeg kan få gang i farvegryderne. Der er ovenikøbet plads til min væv, så forhåbentlig bliver 2019 året hvor jeg får vævet igen. 

Nu vil jeg tænde op i min brændeovn og finde strikketøjet frem. 

Godt nytår til jer derude

Maria / Øens Uld  

Læg en besked

Navn .
.
Besked .

Vær opmærksom på at alle beskeder skal godkendes, før de offentliggøres