På pindene

Jeg fik aldrig lært det der strik under min uddannelse. Til gengæld er jeg en habil væver. Men efter jeg er begyndt at farve garn, har jeg måttet finde pindene frem. Som væver har jeg en god tålmodighed med tekstile processer - væven er virkelig et tålmodighedens redskab. Måske netop derfor synes jeg, det går hurtigt at strikke. Og så er det sjovt. Win win. Her er et par billeder af mine første strikkeprojekter, selvfølgelig i Øens Uld;) Med tid håber jeg at kunne vise jer meget mere og måske også sælge egne opskrifter udviklet specielt til Øens Uld.

Jeg er som mange andre faldet for PetiteKnits smukke og enkle opskrifter. Her er det Kumulus-blusen i Øens Gotlandske Pelsuld/Falklandsmerino. Bare 160 gr er der brugt til denne bluse. 

Kumulus bluse i Øens Pelsuld

Novice-sweateren er perfekt til begyndere som mig, og så kan den strikkes både i Øens Chunky Højlandsuld og med Øens Gotlandske Pelsuld/Falklandsmerino (2 tråde). Jeg har ændret på halsåbningen, da Pelsulden kan være lidt krads at have så tæt på halsen. Med en bred udskæring fungerer den perfekt over en undertrøje eller en tynd langærmet bluse/skjorte.

Endnu en Novice-sweater på pindene. Denne gang i Øens Chunky Højlandsuld og med den originale halsåbning. 

 

Læg en besked

Navn .
.
Besked .

Vær opmærksom på at alle beskeder skal godkendes, før de offentliggøres